SUF søger ny organisationssekretær

Nyheder | Mandag, juli 10, 2017 - 13:08

SUF søger ny organisationssekretær

Pr. 7. august skal SUF ansætte ny organisationssekretær – skal det være dig?

Arbejdet foregår i København på SUFs sekretariat, Studiestræde 24, 3. Sal, 1455 København K.

Din nærmeste kollega lokalgruppesekretæren, og din arbejdsgiver er SUFs ledelse. Derudover vil du komme til at arbejde tæt sammen med de frivillige på sekretariatet.

Organisationssekretæren er den, der sørger for, at SUF fungerer rent organisatorisk. Du skal kunne tænke kreativt ift. at strukturere det administrative arbejde i samarbejde med lokalgruppesekretæren, således at det bedst muligt faciliterer aktivering af nye medlemmer. Derudover er dine primære arbejdsopgaver er at indsamle dokumentation til DUF-ansøgningen, besvare henvendelser, lave medlemsregistrering, organisere det frivillige sekretariat, udsende materialer og organisere stormøder i samarbejde med ledelsen. Du skal være fleksibel og forberedt på at støtte diverse seminarer, kampagner mv., når der er brug for det.

 

Vi forventer, at du:

-          Kender organisationen SUF og er god til organisatorisk arbejde.

-          Kan strukturere, lede, fordele og prioritere i arbejdet. Du skal kunne arbejde selvstændigt og i samarbejde med lokalgruppesekretæren og frivillige.

-          Er udadvendt, imødekommende og inkluderende i dit arbejde.

-          Er god til at formulere dig både på skrift og i tale og kan kommunikere fordomsfrit med forskellige organisationer og samfundsinstitutioner.

-          Kan bevare overblikket og arbejde konstruktivt under tidspres.

-          Kan bidrage til at udvikle SUFs administrative arbejde på en måde, der styrker aktiveringen af nye medlemmer.

 

Du bliver ansat til deltidsløn, men jobbet er fuldtid, og der forventes en høj grad af dedikation til arbejdet. Arbejdstiden er meget fleksibelt, og du vil kunne opleve både weekendarbejde samt arbejde til sent på aftenen. Der vil således være meget travle perioder, ligesom der også vil være mindre travle perioder med tid til afspadsering. Jobbet er spændende, udfordrende og altid afvekslende, og du vil møde en masse seje SUFere.

 

Lønnen er 12.102,30 kr. pr. måned.

 

I din ansøgning skal du fortælle om:

-          Dig selv

-          Dine politiske erfaringer

-          Dine visioner

-          Din motivation for at søge stillingen

Du kan også vedlægge et CV med ansøgningen.

 

Deadline for ansøgninger er søndag d. 30. juli 2017.

Ansættelsessamtaler bliver afholdt onsdag d. 2. august på Studiestræde. Tiltrædelsesdatoen er d. 7. august.

Ansøgning og CV sendes til ansat@ungdomsfront.dk

 

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller ansøgningen, kontakt vores tidligere organisationssekretær Silas Marker på silaslmarker@gmail.com eller på tlf. 22912086