SUF Hovedstaden søger ny sekretær

Nyheder | Mandag, maj 9, 2016 - 12:55

SUF Hovedstaden søger ny sekretær

 

Har du mod på at arbejde med frivillige og være med til at styrke og facilitere aktivitet? Så er jobbet her måske noget for dig. Vi søger en selvstændig personlighed, der er både fleksibel og god til at strukturer sin tid. Dine arbejdsopgaver bliver følgende; - at være bogholder for SUF Hovedstadens økonomi. - at indgå i et tæt samarbejde med frivillige, i forsøg på at styrke lokal aktivitet, mindre projekter, store projekter og lign. - at tage i mod henvendelser på SUF Hovedstadens vegne. - at være med til at opbygge et arbejdsfællesskab om solidaritetshuset hvor frivillige og ansat kan have deres daglige gang sammen. - udarbejdelse af kommune ansøgning. Det er forventet af dig at du; - er eller bliver medlem af SUF. - har lyst til at gå forest i nye projekter. - kan tage initiativ og beslutninger. - kan strukturer din arbejdsdag og har lyst til at arbejde i solidaritetshuset. - deltager i flest mulige arrangementer i SUF Hovedstaden, inklusiv den regionale koordinationsgruppes møder. - har lyst til at støtte de aktive arbejdsmæssigt og socialt. - har lyst til at tage både store som små opgaver.

Vi tilbyder; - muligheden for at opkvalificere sig organisatorisk. - muligheden for at blive en del af et brugerstyret hus. - muligheden for at have berøringsflade med organisationens aktive og være med til at få den og dem til at gro. - et nyindrettet kontor, komplet med computere og printere til både ansatte og frivillige. - sidemandsoplæring og helt vildt meget kaffe. Arbejdstiden ligger på 10 timer ugentligt, dog skal der forventes overarbejde i perioder. Afspadseringen foregår 1:1. Den månedlige løn ligger på 4731 kr før skat og pension. Din ansøgning skal indeholde en motivation for hvorfor du gerne vil have jobbet, hvad du kan gøre for SUF Hovedstaden og arbejdsmiljøet og evt. Visioner du har.

Ansøgningen skal falde praktiskbogholder@gmail.com i hånde senest den 23 maj kl. 00.00. Der afholdes samtaler den 24-25 maj.
Maj + juni måned vil blive overleveringsperioden og der vil være sidemands overlevering, derudover vil du få en ansatte kontakt til dine arbejdsgivere, regionskoordinationsgruppen. Denne kontakt svarer på spørgsmål og hjælper til hvor der er evt. Spørgsmål.
Tiltrædelse er den 26 maj således at du kan nå at deltage i kommune ansøgningen.

Med venlig hilsen SUF Hovedstaden.