SUF Sommerlejr

Kalender

SUF Sommerlejr

Hvornår

Søndag, juli 30, 2017 - 14:00 til Lørdag, august 5, 2017 - 14:00

Hvor

Middelfart

Tag med på SUFs sommerlejr 2017!

Sommerlejren er en af de ting, som samler socialister fra hele landet årligt til en uge fyldt med socialisme og fællesskab, og du kan komme med! 

I år finder SUF sommerlejr sted fra 30. juli til 5. august i smuk fynsk natur blot et brostenkast fra vandet og de salte bølger blå. Ud over den friske luft, er der et spændende politisk program, med et nyt tema hver dag og noget til en hver socialists smag. Og det gælder både det politisk program og drinkskortet. Til festerne er der et bredt drinkskort med alt fra sodavand til de sprødeste daiquiris du kan forestille dig. 

Alt bliver luksus på denne sommerlejr, hvilket betyder ægte senge i åben sovesal, sovesal for kvinder og sovesal for queer- og LGBTQIA+ personer. Der ud over har du også mulighed for en ægte seng, hvis du selv tager den med til dit eget medbragte telt! Ekstra luksuriøst bliver det når du helt selv kan tage din yndlings-sove-holde-dig-varm-ting med hvad end det er en dyne, en anden socialist, en sovepose eller noget helt fjerde. Og det er selvfølgelig også okay at have en pude og et lagen med hvis man er til den slags. 

Der er massere af mad hver eneste dag til alle der er sultne eller bare har lyst til noget lækkert på de i programmet indtegnede tidspunkter. Er man dog lidt lækkersulten imellem dem, så er der selvfølgelig en lille kiosk i form af 'LETKØB SOMMERLEJR' hvor de dejligste frivillige sælger alt fra Faxekondi til chokolade (kram er gratis). 

På den politiske front, kan du se frem til både workshops, oplæg, diskusioner og meget mere. Og der er selvfølgelig massere af plads til selvorganiserede arrangementer ligeså. 

Og hvad koster al den lækkerhed så? Jo, du slipper billigt. Der er lavet tre standartsatser, 0 kr., 150 kr. og 300 kr., men der er selvfølgelig mulighed for at betale mere eller i mellem to satser hvis det lyster og pengepungen rækker til det. 

Er du klar? Det er SUF sommerlejr gruppe i hvert fald og oplægsholderne er klar til at fortælle en masse fede ting og udvikle politik sammen med dig. Vil du holdes opdaterende løbende, så like https://www.facebook.com/sufsommerlejr/?fref=ts og deltag i begivenhedn på facebook: https://www.facebook.com/events/1402153296466893/ og tilmeld dig allerede nu nedenfor. 

Det bliver 6 dage med SOMMER, SAMVÆR og SOCIALISME i det Fynske, hvor du, sammen med andre kammerater, kan blive klogere, aktionere, diskutere, bade, feste og synge røde sange om bålet!

SUF betaler rejsen for alle medlemmer - du kan melde dig ind på Sommerlejren :)

Kram, massere af sommerhilsner og håb om sol, 

/Sommerlejrgruppen 

 

Program: 

 

 

Pakkeliste: 

- Toiletsager 

- Dyne/sovepose

- Lagen

- Pude

- Evt. telt og liggeunderlag/luftmadras 

- Tøj 

- Evt. badetøj 

- Blok og kuglepen 

- Kontanter eller mobilepay til indskrivning, bar og kiosk 

- Oplader til diverse elektronik 

- Diverse elektronik 

- Dit bedste outfit til kapitalistfest og strandfest 

- Evt. et brætspil 

Her kan du skrive hvordan du har lyst til at overnatte på sommerlejren. Vi vil i sommerlejrgruppen forsøge at imødekomme alle ønsker men vi kan ikke love noget
Vejledende Satser for Deltagerbidrag: Folk hvor sommerlejren er deres første SUF-arrangement eller ikke har nogle penge = 0 kroner Folk med SU eller lignende - 150 kroner Folk med flere penge - 300 kroner eller mere