Lokalgruppeseminar

Kalender

Lokalgruppeseminar

Hvornår

Fredag, marts 31, 2017 - 18:00 til Søndag, april 2, 2017 - 13:00

Hvor

Et sted i Danmark

 

SUF har brug for et lokalgruppeseminar. En weekend, hvor vi mødes fra hele landet og diskuterer lokal aktivisme.

Lokalgruppeseminaret er det hvor du får de fedeste tips til bannermaling, flyertekster og alt muligt andet. Her kan du lære af dine kammerater og give dine egne erfaringer videre. Det er desværre lang tid siden, at vi har gjort den slags - og derfor gør vi det snart igen.

 

Programmet byder på en lækker blanding af diskussioner af erfaringer fra hele landet, workshops om alt fra blokader over filmaftener til årsregnskaber. Meget af tiden kommer vi også til at bruge på konkret planlægning af aktioner med bannermaling, layout af flyers og en helt masse meget mere kreative ting.

 

Så hvis du allerede er i en lokalgruppe, så tag den under armen og tag med på lokalgruppeseminar. Hvis du ikke er aktiv i en lokalgruppe, er denne weekend måske det rigtige sted at starte, hvis du gerne vil starte en gruppe op i din by.

 

PROGRAM

Fredag aften

18:00: Aftensmad

19:30: Nyt fra lokalgrupperne

20:30: Social aktivitet

21:00: Hygge og sang

Lørdag

8:00: Morgenmad

9:00: Fællesoplæg om lokalgruppens fire ben

10:00: Aktionsworkshops

11:00: Blandede workshops

12:00: frokost

13:00: Praktisk arbejde med aktioner

17:00: Fanemaling og introduktion til venstrefløjens fanehistorie

19:00: Festmåltid og hygge

Søndag

8:30: Fråderen morgenmad

10:00: Opsamling på weekenden – hvad vi har lært og hvad vi gør når vi kommer hjem

11:00: Evaluering

12:00: Frokost/madpakker og oprydning

 

PRAKTISK

Rejserefusion: Der er rejserefusion efter de almindelige regler: du får refunderet din rejse op til prisen for en wildcard-billet, hvis du rejser på tværs af en takstzonegrænse eller hvis du samlet bruger over 100 kroner. Send billetten og dine kontooplysninger til kasserer@ungdomsfront.dk senest en måned efter mødet.

 

Sted: Vi er stadig liige ved at finde et sted at være, men vi kan sige så meget, at det bliver et sted på IC-linjen på Fyn eller syd for Aarhus.

 

Mad: Der er mad hele weekenden, og det koster som udgangspunkt 50-100 kroner (vi melder et tal ud, når vi er lidt længere i planlægningen). Hvis du er helt broke og ikke kan smide de 50 kroner, kan du sagtens være med alligevel.