Aktivitetsmøde 2017

Kalender

Aktivitetsmøde 2017

Hvornår

Fredag, november 3, 2017 - 17:00 til Søndag, november 5, 2017 - 14:00

Hvor

Høje Taastrup Gymnasium

Kære kammerat

Det er endnu engang blevet tid til, at SUF skal afholde sit årlige aktivitetsmøde. I år kommer det til at foregå fra fredag d. 3. november til søndag d. 5 november Høje Taastrup Gymnasium på adressen Frøgård Alle 2, 2630 Taastrup.

På aktivitetsmødet skal vi diskutere SUF’s politik, og mere specifikt, SUF’s politiske prioriteringer. Vi skal sammen vedtage en arbejdsplan og et budget, der skal lægge rammerne for SUF’s aktiviteter det kommende år. Der vil på aktivitetsmødet være talerstolsdiskussioner, men også gruppearbejde om beretninger, budget, arbejdsplan og aktuelle udtalelser.

Udover vigtige, politiske diskussioner, vil der på mødet også være rig mulighed for at SUF’ere kan mødes på tværs af landsdele og erfaringsudveklse  med kammerater fra hele Danmark. Og som altid afholdes der lørdag også en aktion, hvor stormødedeltagerne side om side vil gøre ord til handling, og gå på gaden sammen for en bedre verden.

Hvis du har spørgsmål til stormødet, kan du skrive til vores sekretariat på suf@ungdomsfront.dk eller ringe til os på 33 32 81 69 alle hverdage mellem kl. 10.00 og 17.00.

Vi glæder os til at se dig til på Aktivitetsmødet 2017!

 

Tidsfrister

Læs om tidsfrister for, hvornår ændringsforslag, ændringsforslag til ændringsforslag og opstillinger skal være sendt ind til sekretariatet under forretningsordenens punkt 10 på side 5-6 i kompenium 1. Ændringsforslag og opstllinger sendes, gerne som word-dokument, på mail til sek@ungdomsfront.dk

Deltagerbetaling

Satser for deltagerbetaling for aktivitetsmødet ser således ud,

0 kr., for medlemmer uden indkomst eller medlemmer, der ikke har mulighed for at betale.

75 kr., for medlemmer der modtager SU eller har en lignende indkomst.

150 kr., for medllemmer med en indkomst over SU-niveau.

For at deltage i aktivitetsmødet, skal du være medlem af SUF. Hvis du endnu ikke har meldt dig ind, eller blot endnu ikke har betalt kontingent for året 2017, kan du gøre det på www.ungdomsfront.dk/bliv-medlem/betalkontingent eller ved ankomst på aktivitetsmødet.

Der er, som altid, rejserefusion til alle der deltager på mødet.  SUF refundrerer rejser over 100kr, der er købt med DSB Ung-kort eller som er den ellers billigste rejseform. Skriv til kasserer@ungdomsfront.dk, hvis du har spørgsmål der vedrører rejserefusion.

 

Find kompendium 1 her: https://gallery.mailchimp.com/4e42fddda2c449cd9211602f6/files/aebd57df-e...

 

Tilmelding

Tilmelding sker herunder.